Category: wintershoot / info - wat als het tegenzit?

Wintershoot met sneeuw!

Hoeveel geluk moet je hebben opdat net een uur voor je fotoshoot het landschap verandert in een winterwonderland? Iets wat eerst een spelbreker leek te worden, werd een moment om nooit meer te vergeten. Voor dit gezin was de sneeuw een bonus extra voor hun foto’s. Maar wat als  kinderen anders blijken te  reageren?  Voor kleine kids is sneeuw een behoorlijk avontuur. Net leuk om dat eerste avontuur vast te leggen! Soms draait het echter anders uit.  Weet dat je geen grote glimlach nodig hebt om mooie foto’s te maken. Gewoon naturel is vaak het mooist! Omdat ik een trukendoos heb om kinderen op hun gemak te stellen, gaat de shoot gewoon door. Mocht mijn trukendoos niet werken, dan verplaatsen we alles naar een andere datum. Zo blijft het  fun voor iedereen. Noch ik, als fotograaf, jij als ouder, of je kind zitten te wachten op geforceerde bedoelingen. Gewoon daarom doe ik dat ;). Een hele bedoening voor mij als fotograaf? Neen,hoor, het resultaat moet OK zijn dus…!   Ondertussen hebben we een kennismaking gehad en zal  het de volgende keer vast beter gaan.  Voorlopig heb ik dit nog maar een paar enkele keren voor gehad. Zo ben ik eens eerst boodschappen gaan doen bij een onrustige baby en daarna was iedereen weer op z’n gemak.

Using Format