Over Mij

Fotografie is voor mij hét medium om gevoelens te vangen en ze vast te leggen. Ik hou ervan om mensen gade te slaan, in hun dagelijkse zijn. Daar zit vaak heel veel onbewaakte schoonheid in verscholen. Als ik foto’s neem, geef ik me over aan het moment en probeer ik in de eerste plaats de sfeer te voelen. En dan vang ik het beeld. Ik hou van echtheid en authentieke mensen. Of van de echtheid in iedere mens. Ik beschouw mezelf – en mijn fototoestel – als een instrument, waarmee ik een stukje uit de realiteit knip en voor eeuwig kan bewaren.


Het kind als inspiratie!
“Ik vind inspiratie in elk kind. Ik heb er thuis zelf drie rondlopen; elke dag zie ik wel een moment dat ik wil vastleggen. Omdat de tijd zo snel gaat, en ik graag mooie herinneringen heb. Dat is voor de meeste ouders zo. Vandaar dat ik mijn beide liefdes – die voor kinderen en voor fotograferen – combineer. Ik wil mooie momenten vastleggen, om later te koesteren.”


Studies
Tijdens mijn studies kwam de liefde voor creativiteit, kinderen en hun gezinnen steeds terug. Tijdens de opleiding kleuteronderwijs en mijn Master Educational Needs was spelbegeleiding het absolute uitgangspunt. Dat spelen - of die speelse aanpak werd later ook het uitgangspunt tijdens mijn fotografie. 
Naast mijn werk als fotograaf ben ik coach om ouders en professionals meer mogelijkheden te geven om (talig) in interactie te gaan met (hun) kinderen.

Je kan er dus op rekenen dat ik een (inclusie) fotograaf ben die met ieders noden rekening houd. 
~ Fotografie CVO Haasrode  
~ Reclamekunst SLAC Leuven
~ Bachelor Kleuteronderwijs KHLeuven
~ Master Educational Needs Fontys Nederland
   Spelbegeleider bij ontwikkelingsproblemen  
   Gedrag - Motoriek en Autismespecialist

Fotograaf voor artistieke, unieke, liefdevolle en warme momenten. 

Inge Puttemans / Weggevoerdenstraat 30, 3020 Herent / 0496 07 51 85 / info@ingeputtemans.be

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief Hier kom je meer te weten over speelse & stresloze shoots.
Thank you!
Something went wrong. Please try again.
Using Format