GSM: 0496/ 07 51 85
E-mail: info@ingeputtemans.be
BE0638.997.396
Of stuur gerust een berichtje naar mijn GSM.
Maak hier een afspraak voor je pasfoto.


 

Tips voor een fotoshoot


In mijn studio kan je  knuffels en speelgoed vinden. Dat is natuurlijk om je kinderen helemaal op hun gemak te laten voelen. Voel je vrij om zelf  iets mee te nemen wat voor jou kind helemaal de max is. Zo hebben we snel iets om over te praten, om mee te spelen en dat zie je op de foto. Bij een portret, durf ik al eens te vragen om nauwkeurig naar mij te kijken. Een knuffel op je schoot is dan fijn.

Nog enkele andere tips:
- Toffe kleding is fijn! Maar zorg dat je kind(eren) zich er goed in voelen.
-Gewassen haren, nagels doen het altijd goed ;).
-Kleding met textuur geeft net dat tikkeltje meer aan je foto's. Drukke prints kunnen dan weer te zijn. Je mag altijd foto's naar mij doorsturen of breng gewoon een tas vol kleren mee dan geef ik je ter plaatse advies.
-Plan geen shoot na een vermoeiende dag! Foto's nemen, spelen en aandacht krijgen vraagt best wat van je concentratie
.

-Het is fijn om op voorhand eventjes een momentje contact te hebben. Dat kan via mail, chat of eens bellen. Zo weet ik beter wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. 

-Oh ja, en mijn laatste tip! Neem het allemaal niet te serieus! Lekker relax!

 

Ik wil een atmosfeer creëren waarop kinderen zich helemaal op hun gemak voelen. Daarom heb ik graag dat je iets meebrengt, of iets vertelt. Zo kwam er een jongen langs die mij alles over zijn gitaar vertelde. Die gitaar staat niet op iedere foto, maar het droeg wel bij aan de sfeer waarin hij zich op zijn gemak voelde.

Wat je voor de lens ziet, zie je niet altijd in de lens. Breng die knuffelbeer, een lievelingsboek, of dat lapje waar je kind maar geen afscheid van kan nemen gerust mee.

 

Inge Puttemans / Weggevoerdenstraat 30, 3020 Herent / 0496 07 51 85 / info@ingeputtemans.be

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief Hier kom je meer te weten over speelse & stresloze shoots.
Thank you!
Something went wrong. Please try again.
Using Format