Category: at location

Tuinshoot van een geweldig duo. Iets over snelle reflexen en het gouden 
uurtje. 


Soms hoef je een toffe fotolocatie niet ver te zoeken. Mama en papa deden een gezellig terrasje in eigen tuin, ondertussen mocht ik hun kinderen animeren. Al wisten deze twee karakterkoppen wel heel goed wat ze wilden. Zelfzeker vertelden ze mij hoe ze voor de lens wilden komen. Wat je ziet is een geweldige broer- en zuster relatie. En wat ik zeker niet vergeet is de poes die ook even mee op de foto moest. Net toen ik een babbeltje aan het slaan was met de zus, stond de broer daar met die poes. Even snel als de poes er was, was ze echter ook weer weg. Ben ik eventjes blij dat deze knappe kerel een foto heeft met zijn huisdier. Heb je zelf een huisdier en wil je die mee op de foto? Psssst, vertel het mij zeker voor ze voor mijn lens weer wegspringt ;). Fier als ik ben op mijn snelle reflexen, kan ik zulke reacties wel niet altijd beloven. Een aantal van deze foto ‘s werd gemaakt tijdens het gouden uurtje. Zo krijg je die gouden lichtjes, zoals deze kids het zelf benoemden. Of de fonkel lichtjes in zwart-wit. (Foto 7 en volgende in zwart-wit.) Zijn je kids al wat ouder en kunnen ze al wat langer opblijven? Check dan zeker of er nog een datum te prikken valt op het gouden uurtje. Het levert heel wat romantiek op in je foto’s. Het gouden uurtje is een uur na zonsopgang en een uur voor zonsondergang. Boeiend in de herfst! 

Using Format