Category: studio

Wie speelt nu eigenlijk met wie? Was het de fotografe die spelletjes speelt met het model? Of was het omgekeerd? Eigenlijk maakt het weinig uit. Als je maar op je gemak bent. Zoals je kan raden, is het niet altijd duidelijk wie de leiding neemt in spelletjes spelen. Dus mama en papa, komt je kindje voor een shoot en begint die met de voeten van de fotograaf te spelen. Geen nood, dit levert heus ook wel leuke beelden op. Wanneer de spelletjes minder flatterend zijn voor een shoot wisselen we gewoon af. Een spelletje voor mij en dan één voor jou. En dat lukt meestal aardig in mijn trukendoos. Denk je dan die fotografe heeft zeker tijd zat? Goh eigenlijk win ik zo wel tijd hoor. En mocht het toch eens wat moeizamer gaan dan nemen we die extra tijd er gewoon bij. ( Je betaalt de shoot ook niet per uur ;) ) Zie hier Nand die wel weet wat hij wil. Hij wil net doen wat ik niet vraag en net dat levert verrassende beelden op. En natuurlijk doet hij iets voor mij terug als ik dat voor hem doe. 

Wist je dat ik ook je pasfoto’s in orde breng voor je kids-id? Ben je bang dat je kindje niet op z’n gemak is in de studio? Wist je dat ik ieder kind wel leuk naar voren weet te brengen? Twijfel je toch nog aan al die dingetjes? Wil je je kindje al gewoon eens laten wennen?  Breng dan nu je pasfoto in orde en krijg je pasfoto terugbetaald bij een fotoshoot.(Tijdelijke actie tijdens het verlof ! Eén pasfoto per shoot.)

Using Format