Category: studio

Het unieke karakter naar boven halen in een foto. Daar doe ik het voor. 

Karakterfoto’s kunnen creëren dat geeft me een kick. Yes, hier doe ik het voor. En geef toe, wat is er nu mooier dan samen werken met een model om dan het mooiste in hem of haar naar boven te halen. Het geeft mij rust, die ik perfect weet over te brengen aan mijn modelletjes en dat zie je in de foto’s. Geniet van mijn tikkeltje stoere foto’s. Met dank aan mijn stoer model natuurlijk!

Wist je dat ik ook je pasfoto’s in orde breng voor je kids-id? Ben je bang dat je kindje niet op z’n gemak is in de studio? Wist je dat ik ieder kind wel leuk naar voren weet te brengen? Twijfel je toch nog aan al die dingetjes? Wil je je kindje al gewoon eens laten wennen?  Breng dan nu je pasfoto in orde en krijg je pasfoto terugbetaald bij een fotoshoot.(Tijdelijke actie tijdens het verlof ! Eén pasfoto per shoot.)

Using Format