Category: Studio

Wat een vreemde tijden toch? Nu we minder op vakantie gaan, zoek je misschien een andere manier om van deze periode iets speciaals te maken? Met Oone beleefde ik plezier alsof we op een roze wolk zaten. En deze roze wolk mag je gerust een beetje letterlijk nemen! We vlogen … en lieten bellen vliegen… Zoek je ook nog een manier om deze periode speciaal vast te leggen? Geef een seintje en ik leg graag vast wat jullie speciaal maakt!

Wist je dat ik van Oone ook prachtige artistieke beelden heb kunnen maken? Bekijk zeker het vorige blogbericht!  Oh ja, veel van mijn beelden zijn ook leuk op een ronde plaat. Het maakt je interieur net een beetje meer speciaal ! ( scrol zeker door om ook deze beelden te zien!) Wist je dat ik ook beelden maak die helemaal in je interieur passen? Toon mij een foto van de plaats waar de foto komt en samen zorgen we voor maatwerk.

Kennismakingsactie! Wie nu langs komt voor een pasfoto krijgt deze terugbetaald bij een kleurrijke fotoshoot. Ideaal dus om je kindje al eens te laten wennen en meteen is je kids-id in orde. (Tijdelijke actie tijdens het verlof ! Eén pasfoto per shoot.)

Using Format