Category: studio and artistic

Als ik leuke beelden aan het maken ben, komen er vaak artistieke beelden bij aan de pas. Het is iets onbewust, iets dat sterker dan mezelf is. Tijdens het creëren neemt er iets de overhand.

Als ik leuke beelden aan het maken ben, komen er vaak artistieke beelden bij aan te pas. Het is iets onbewust, iets dat sterker dan mezelf is. Tijdens het creëren neemt er iets de overhand. Sommigen noemen dit het “onbewuste” of is het iets als het “boven bewuste”? Het maakt me niet uit. Straffe beelden daar draait het om. Welke beeld vind jij het mooiste? Mijn artistieke of liever het romantische? Het spreekt voor zich dat de eerste twee beelden mijn artistieke zijn. Van deze dame kon ik zo’n leuke shoot nemen dat ik er 2 blogberichten  aan besteed. Meer zie je dus later! Ik kan al verklappen dat ze niet het gevoel had dat ze voor foto’s kwam. Nee, spelen, bellen blazen en leuke dingen doen, zo herinnert ze mij. Het moet toch zijn dat er op mijn zolderkamer heel wat te beleven valt. Natuurlijk was zij zich er wel van bewust dat ik ook foto’s nam. Maar dat is toch bijzaak? Hoe kan een beeld anders zo bijzonder zijn? Zulke beelden komen nu eenmaal uit een natuurlijk proces. Iets waar het wat meer spontaan mag zijn. 

Wist je dat ik tijdens het verlof een kennismakingsactie doe? Wie nu langs komt voor een pasfoto krijgt deze terugbetaald bij een kleurrijke fotoshoot. Ideaal dus om je kindje al eens te laten wennen en meteen is je kids-id in orde. (Tijdelijke actie tijdens het verlof ! Eén pasfoto per shoot.)

Using Format