Category: studio

Kleurrijke fotoshoot met meneertje Lowie. 

Met de speciale kennismakingsactie krijg je je pasfoto terugbetaald bij een fotoshoot.

Lachen, het hoeft niet altijd. Die expressieve snoetjes wil je toch ook voor altijd vereeuwigen? Zit die kleine ukkepuk toch liever achterstevoren in dat schommelpaard! Geen doetje, die Lowie. Ah, wie voelt dat het niet te serieus is voelt zich meer op z’n gemak. Heb je na het zien van deze foto’s zin in een fotoshoot? Reserveer alvast je plaatsje. 

Wist je dat ik ook je pasfoto’s in orde breng voor je kids-id? Ben je bang dat je kindje niet op z’n gemak is in de studio? Wist je dat ik ieder kind wel leuk naar voren weet te brengen? Twijfel je toch nog aan al die dingetjes? Wil je je kindje al gewoon eens laten wennen?  Breng dan nu je pasfoto in orde en krijg je pasfoto terugbetaald bij een fotoshoot. (Tijdelijke actie tijdens het verlof ! Eén pasfoto per shoot.)

Enkele tips voor de shoot: Breng de dag zelf wat reservekleertjes mee. Weet je niet welke kleding mooi is op de foto? Stuur dan op voorhand foto’s door of breng verschillende stuks mee. We bekijken welke achtergrond het beste past.

Leuk weetje: Wist je dat Lowie telkens naar zijn foto’s zwaait als hij die ziet? Wie dacht dat zo’n shoot enkel leuk is voor zichzelf heeft het mis. Kinderen zijn dol op het bekijken van foto’s van zichzelf.

Using Format