Category: lifestyle

Te druk in containerparken… experimenteren in eigen tuin kan ook.

Een kapotte gieter, Oude potten en pannen, nog wat buizen van een vroeger aquarium, restjes van planken … Allemaal spulletjes die je meestal graag wegdoet. Wij gaven ze aan onze kids. Een rommeltje? Het is waar. We hebben zeker niet de meest nette tuin… Maar, we hebben een tuin en dat is zeker in deze tijd pure luxe ! Dat beseffen we maar al te goed.

Een gieter, bijna even hoog als een boomstam en twee grote stenen. Een emmer blijkt de oplossing te zijn om een plank langs een palet in evenwicht te brengen. Langzaam kwam onder hun speelhuisje een zelfontworpen kast. En zo kwamen deze kids tot een nieuwe persoonlijke creatie met heel wat denkwerk. Heerlijk experimenteren in eigen tuin.

Wist je dat het spel van kinderen mijn inspiratiebron is? Dat ik meestal spelletjes met kinderen speel als ik ze fotografeer? Dat ik er dol op ben om creatieve speelplekken te creëren? Niet gek dus dat ik deze tools samenkomen in mijn fotografie. En dan vang ik het moment. Onbewaakte schoonheid - puur. Een momentje om later te koesteren.

Wou je graag je kot opruimen? Toch niet veel beters te doen? Misschien is dit een tip. 

Using Format