"Fotografie, gaat verder dan het vastleggen van een fijne herinnering."

Het is een stukje van de persoonlijkheid van je kind dat wordt vastgelegd. Ik neem echt de tijd om jullie als gezin te leren kennen en een fotoshoot op maat te realiseren. Hoe vaker je bij mij langskomt, hoe meer zelfvertrouwen je kind zal ontwikkelen. Je zal trots zijn en je mag ervaren hoe je kind zichzelf overstijgt. Het is heerlijk  om je kind(eren) te zien stralen bij het zien van zijn of haar foto's.  Na een poosje weten ze perfect hoe ze zichzelf willen presenteren aan de buitenwereld. Is dat geen prachtige ervaring? Lees daarom verder voor mijn unieke aanbod.

Minishoot


Speelshoot 

Luxeshoot


Speelshoot


Ontdek deze speelshoot - perfect voor jou en je kinderen! Geniet van de extra zorg en rust tijdens deze kennismakingssessie, waarbij we de tijd nemen om iedereen op zijn gemak te stellen. Ideaal voor ouders met meerdere kinderen. Deze shoot zal resulteren in unieke en expressieve foto's die je voor altijd zal koesteren. Neem echt de tijd voor het creëren van foto's  en zie het verschil in het eindresultaat. Speciaal ontworpen om je kroost in beeld te brengen zoals je ze echt kent.


Wat krijg je?


- Ruim voldoende tijd!

- Een kennismaking of speelmoment

- 15 digitale beelden in hoge resolutie

- Online galerij 

- Mogelijkheid tot bijbestellen


Investering: Vanaf 400 euro 

(2 uur tot 2,5 uur)


Minishoot 


Perfect voor jou als je eens eerder een shoot bij mij hebt geboekt. Kennismaking, studioverkenning en de wensen van ouders en kinderen zijn al duidelijk. Als je opnieuw langskomt voor een shoot dan is dit jou ding!


Wat krijg je?


- Korte bespreking van je wensen

- 10 digitale beelden in hoge resolutie
- Online galerij 
- Mogelijkheid tot bijbestellen


Investering: Vanaf 300 euro 

( 60 - 90 minuten)

Luxe Shoot

Ideaal voor wie alles tot in de grootste details wil uitpuren. Inclusief artistieke portretten! Meer nog, een artistiek portret is waar het hier helemaal om draait. Het licht, de kleuren, de verfijnde afwerking! Aan alles wordt aandacht besteed.
Je mag je verwachten aan een gezamenlijke brainstorm. Een uitgebreide kennismaking en een mix van artistieke ideeën van zowel jullie als gezin als van mij. 


Wat krijg je?


- Voldoende tijd!

- Een kennismaking of speelmoment

- 15 digitale beelden in hoge resolutie

- Online galerij 

- Mogelijkheid tot bijbestellen

Investering: Vanaf 650 euro 

(tot 3 uur)

Locatieshoot

Ideaal voor wie foto's in de natuur wil of op een andere toplocatie. Perfect voor kinderen die tussendoor eventje moeten kunnen ravotten of voor hen die de locatie al eens op voorhand willen verkennen. 


Wat krijg je?


- Reservedata voor slecht weer

- Voldoende tijd en tijd om  te ravotten

- 25 digitale beelden in hoge resolutie
- Online galerij 
- Mogelijkheid tot bijbestellen


Investering: Vanaf 400 euro 

(60 tot 90 min)

Investering: Vanaf 550 euro 

+ 15  beelden extra 

(tot 2 uur tot 2,5 uur)


Hybrideshoot

Ideaal voor wie het beste wil uit twee werelden wil combineren. We nemen foto's in de studio en in mijn eigen tuin of op een plekje vlakbij mijn thuis. Geniet van de veelzijdigheid van zowel studio als buitenfoto's en krijg een unieke mix van beide om te koesteren.

- Reservedata voor slecht weer

- Voldoende tijd en tijd om te ravotten

- 35 digitale beelden in hoge resolutie
- Online galerij 
- Mogelijkheid tot bijbestellen


Investering: Vanaf 650 euro (tot 3,5 uur)

 

Welke shoot je ook kiest...

Mijn expertise in jonge kinderen en mijn creatieve duizendpoot als zijn, boek je er altijd bij.

Met 15 jaar ervaring als kleuterjuf en sportleerkracht, ben ik volledig vertrouwd met de ontwikkeling van jonge kinderen. Mijn passie voor het jonge kind En mijn expertise in het begeleiden van kinderen met speciale zorgbehoeften zijn gegroeid door mijn bachelor opleiding in kleuteronderwijs en mijn master in Educational Needs, met specialisaties in autisme, gedrag en motoriek.

Als thuisbegeleidster voor taalproblemen en leerondersteuner voor (neuro)motorische moeilijkheden, heb ik waardevolle ervaring opgedaan die me in staat stelt elk kind te begeleiden. Vanuit deze ervaring kan ik een omgeving creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te ontdekken, te spelen en te groeien.


Naast mijn werk in het onderwijs bleef ik me steeds verdiepen in kunst. Met mijn opleiding aan het CVO voor fotografie en een achtergrond in grafische vormgeving SLAC, combineer ik mijn liefde voor beeldvorming met mijn passie voor het werken met kinderen. Mijn benadering voor fotografie gaat dan ook verder dan alleen maar poseren. Ik zie fotografie als een spel met het beste uit al mijn interesses.

Of het nu gaat om het vastleggen van een speciaal moment, het documenteren van hun groei en ontwikkeling of het creëren van artistieke portretten, ik ben er om hun wereld vast te leggen die authentiek en betekenisvol is.

Ik kijk er naar uit om samen te werken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Ik ben niet zomaar een fotograaf. Ik ben een "sprankel" van dit alles. 

Ik wil dat kids zich amuseren, dat het veilig is en dat het mooi is.
Dan is het voor mij helemaal af.

Ik ben je medespeler, je gids in het mooie en je hulpje voor wie wat extra zorgnoden heeft.

Een speelfotograaf voor ieder kind, dat is mijn droom.

Ben je nog onzeker over een fotoshoot met je baby die je nog moet leren kennen? Of met die koppige peuter? Of die kleuter die verlegen is of net heel druk is? Of gewoon je twijfelt of het wel je ding is. Lees dan alvast mijn tips of neem een kijkje op de blog.

Inge Puttemans / Weggevoerdenstraat 30, 3020 Herent / 0496 07 51 85 / info@ingeputtemans.be

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief Hier kom je meer te weten over speelse & stresloze shoots.
Thank you!
Something went wrong. Please try again.
Using Format